Arkitektur

Lille hus har udvidelse bygget helt omkring det

Lille hus har udvidelse bygget helt omkring det


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Generelt hvis familien vokser ud af deres hus, flytter de normalt til et større hus eller har en udvidelse bygget ud af huset for at gøre det større. Imidlertid bekræftede en husejer i Østrig ikke normen, da de valgte at udvide deres hus, men fik bygget et nyt eksteriør omkring deres eksisterende hus. Så det oprindelige lille lille Haus Hohlen er blevet en del af det nye hus.

[Billedkilde: Jochen Specht]

Haus Hohlen findes i Dornbirn, Østrig, og blev bygget i 1961. På dette tidspunkt var det bare 85 kvadratmeter og i 2012 blev det for lille for beboerne. De ville ikke forlade huset, men omfattende udvidelser, hvor det var nødvendigt, så de kom med en plan om at renovere og udvide det.

Der var ikke meget værd at bevare bortset fra husets stenværk. I stedet for at nedbryde det valgte de at tømme det og fjerne eventuelle inventar, der var uønskede. Dette efterlod den oprindelige struktur på plads for at blive opslugt af nyt eksteriør, men den oprindelige struktur kunne stadig genkendes, selvom nogle af funktionerne i den skulle placeres et andet sted i det nye hus. Et eksempel på dette er, at nogle af vinduerne i det lille hus nu er blevet passager, en gennemgang og niche til et bassin.

[Billedkilde: Jochen Specht]

Den helt nye udvendige forlængelse er lavet af let træ, og dette blev brugt for at udnytte potentialet for præfabrikation fuldt ud, hvilket giver mulighed for hurtig konstruktion. Ved at bruge materialer, der er miljøvenlige, hjælper det med temperaturen inde i huset. Det nye hus blev udvidet med 4 meter i gavlenden sammen med 1,5 meter ved siderne af huset. Taget blev bygget lige over det eksisterende.

[Billedkilde: Jochen Specht]

Arkitekten bag huset forklarede projektet og sagde: "Vi brugte det gamle huss fliser og blandede dem med nyeDette er en traditionel teknik, når stalde eller andre bygninger udvides."

[Billedkilde: Jochen Specht]

Mange nye vinduer var inkluderet i designet af det nye hus, og det var således, at beboerne kunne drage fuld fordel af den smukke udsigt. Designerne forbedrede også isoleringen sammen med varmesystemet. Vinduerne er alle blevet behandlet med ny dobbeltrude, og olieopvarmningssystemet blev erstattet af en ny varmepumpe, der fulgte med geotermiske sonder. Yderligere gulvvarme blev også installeret i det nye hus, og skumglasisolering blev brugt til at holde al den varme inde. Alle disse anstrengelser førte til en reduktion i Haus Hohlens varmeenergi til bare 45 kWh / kvm Per år.

[Billedkilde: Jochen Specht]


Se videoen: No Mans Sky NEXT Base computer and Terrain Manipulator (December 2022).