Arkitektur

Designere af en lille lejlighed i Tyskland får mest ud af pladsen

Designere af en lille lejlighed i Tyskland får mest ud af pladsen



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De siger, at størrelse betyder noget, men når det kommer til ejendom, skal du få mest muligt ud af det, du har. I dette tilfælde måtte arkitekterne og designerne af en lejlighed i Tyskland, Spamroom + johnpaulcoss, få mest muligt ud af de 21 kvadratmeter, de havde, og de gjorde det ved at udnytte mængden af ​​lodret plads i ejendommen godt sammen med tilføjelse af en multifunktionel central enhed. I dette tilfælde arkitekter og designere af en lejlighed i Tyskland,

[Billedkilde: Spamroom]

Den lille lejlighed ligger i Moabit i Berlin og går tilbage til begyndelsen af ​​1900-tallet. Lejligheden havde oprindeligt to ekstremt små værelser, og beboerne måtte dele et udvendigt toilet. De tidligere designere havde konverteret et af værelserne til et privat badeværelse, men dette efterlod lejligheden ubalanceret med hensyn til mængden af ​​sove-, madlavnings- og vaskerum.

[Billedkilde: Spamroom]

De nye designere valgte at åbne rummet så meget som muligt og fjernede alle de indvendige vægge sammen med overfladelagene og blev efterladt med et tomt lærred. Derefter begyndte de at designe et opholds- og soveværelse, der var behageligt sammen med et lille badeværelse, et køkken og masser af lagerområder.

[Billedkilde: Spamroom]

Brændpunktet for lejligheden er den centrale enhed, der deler lejligheden i længderetningen. Til den ene side ligger køkkenet med dets store vinduer, der giver masser af lys. Der er masser af skabe til opbevaring, mens apparaterne er designet kompakte.

[Billedkilde: Spamroom]

På den modsatte side af enheden er korridorindgangen til lejligheden, som også giver adgang til enhedens indre del. Inde i dette er der et badeværelse på 2 kvadratmeter. Her bevares plads ved hjælp af en skydedør, mens alle armaturer er indrettet, så de er så kompakte som muligt.

[Billedkilde: Spamroom]

Lejligheden har masser af lodret højde, og dette gøres brug af, da designerne holdt de centrale enheders højde på et minimum, hvilket gjorde det muligt for dem at bygge et mezzaningulv over det takket være en stålkonstruktion, der er delvist udkraget. Dette holder soveværelset med hævet læbe, der giver plads til bøger og en bærbar computer.

[Billedkilde: Spamroom]

Der er en ståltrappe, der fører op til mezzaninbunden, og for at gøre den uhindrende er den fastgjort via en smal hævet profil. Ståltrappen bruges til opbevaring om dagen, og den giver adgang til et andet lagerområde ved hjælp af en nedtrapningsgarderobe.

[Billedkilde: Spamroom]

Takket være layoutet er der masser af plads på det lavere niveau, og dette er blevet brugt på mange forskellige måder. Der er et arbejdsområde takket være den udvidede vindueskarm, og det er let at flytte møbler omkring rummet. Lejlighedens klienter anmodede om nogle design fra den oprindelige periode, og Jugendstil fliser er blevet brugt sammen med Craquele fliser, der blev bjærget lokalt.

[Billedkilde: Spamroom]

Gulvbrædderne er blevet restaureret, og bjærget træ blev brugt til at erstatte nogle planker. Den lille lejlighed blev afsluttet i marts, og designerne tilføjede et nyt loft, der er isoleret.

[Billedkilde: Spamroom]


Se videoen: En lejlighed, der er nem at flytte (August 2022).